AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağmur dolu görmek

Kahve falında yağmur dolu görmek

Kahve falında yağmur dolu görmek çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, yaptığı çalışmalardan ve girdiği işlerden çok büyük miktarda zararlara uğrayacağına, her daim yeni iş kollarına girmek için fırsat kollanacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına, şansının kendisinden yana gideceğine, kısmetlerinin bol olacağına, kurulu düzenin bozulmasına sebep olacak bazı olaylar yaşanacağına, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına işarettir.

Kahve falında yağmur dolu gördüyseniz:

  • Kazanacaklarınıza odaklanıp ilerlenmesi gereken konularda asla hız azaltmamalısınız.

Kahve falında yağmur ve dolu görmek iş hayatında yeni bir dönem açılacağına, gülen yüzünün solacağına ve evden çıkmaza hale geleceğine işarettir.

Kahve falında yağmur ve dolu yağdığını görmek kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, aile bireyleri arasında bir kriz çıkacağına inanılır.

Kahve falında yağmurla dolu görmek girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına, ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında dolu yağmur görmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yağmur dolu yağdığını görmek ağız tadının ve keyfin yerine geleceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına, sevdiği kişiler ile birlikte girdiği ve büyük kazanç elde etmeyi umduğu işten çok büyük zarara uğrayarak çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur dolu görmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında dolu ve yağmur yağdığını görmek yönetici makamına geleceğine ve kendisi ile gurur duyacağı önemli ve büyük işlere imza atacağına, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağmur dolu kar görmek azalacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir