AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağız at görmek

Kahve falında yağız at görmek

Kahve falında yağız at görmek kendisine birden fazla fırsatlar sunulacağına, iş hayatında da aksiliklerden yılmayarak gücünü son aşamasına kadar kullanarak ne denli yetenekli ve cesur biri olduğunu gösterme fırsatı yakalayacağına, darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına, düşünceli ve dalgın olacağına, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, şansının geri döneceğine, kısmetlerinin açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yağız at gördüyseniz:

  • Çözülmesi gereken sorunlar, aklınızdaki soru işaretleri, bitirilememişişler derken, kendinizi bir miktar huzursuz hissedebilirsiniz.

Kahve falında yağız at görmek uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, tüm huzursuzlukları ortadan kaldırarak hayatına daha sakin, huşu içinde devam edeceğine rivayet eder.

Kahve falında yağız ata binmek çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına, ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, uzun bir süre bu durumla uğraşacağına inanılır.

Kahve falında üstüne atlayan kedi görmek tamamlanmadan kalacağına, asla elden ayaktan düşmediği gibi, kimseden yardım almak zorunda kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında at başlı insan görmek elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında at doğumu görmek eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında arkadaşının iftira attığını görmek sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çayırda at görmek yaşanılan kötü günlerin kişinin sabretmesi sonunda geçeceğine, her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine inanılır.

Kahve falında siyah ve kahverengi at görmek rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, verimliliğinin artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir