AnaSayfa / Genel / Kahve falında siyah ata binmek

Kahve falında siyah ata binmek

Kahve falında siyah ata binmek işyerinde kendisini çekemeyen kişilere bir konuda galip geleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ona sorunlarını, dertlerinin, başındaki belaları unutturacak, moralinin yükselmesini sağlayacak değişimlerin meydana geleceğine, kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, sorumluluklarını önemseyerek ve çok çalışarak hayatını geçireceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına, son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine işarettir.

Kahve falında siyah ata binmek gördüyseniz:

  • Risk almamalısınız.

Kahve falında siyah bir ata binmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, ev sahibi olacağına delalet eder.

Kahve falında siyah ata binmek çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında beyaz bir ata binmek maddi açıdan büyük zarar edileceğine, hayırlı ve uğurlu bir haber alınacağına tabir olunur.

Kahve falında güzel ata binmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına ve bu sayede daha farklı bir şekilde hareket edileceğine, çok sevinip işinin başına geçeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelin olup ata binmek kalkınacağına ve zenginlik elde edeceğine, yaşadığı yerin güzelleşeceğine inanılır.

Kahve falında yağmurda ata binmek daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına, hemen ardından kendisini, yanında çok mutlu ve huzurlu hissettiği bir kişi ile sonunda evlilik olacak bir birlikteliğe başlayacağına alamet eder.

Kahve falında büyük beyaz ata binmek sorumlu tutacağına, iş dünyasında ve toplumda çok saygın biri olarak anılır olacağına delalettir.

Kahve falında uysal ata binmek sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, birçok hayalin gerçekleşmesine vesile olacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir