AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağı görmek

Kahve falında yağı görmek

Kahve falında yağı görmek kazancın çoğalacağına, günahların af olacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına ve maddi ve manevi olarak çok zorluk çekeceğine, kazancının katbekat artacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, işlerin yakın zamanda açılacağına, manevi rahatlamaya erileceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, pek çok kişiyi arkasından sürükleyeceği gibi, gelecekte de fikirlerinin toplumsal olaylarda etkili olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yağı gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, iş yaşamınızı veya maddi konuları ilgilendiren alanlarda yeni şeyler denemek istiyor olabilirsiniz.

Kahve falında kar yağışını izlemek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, bu sayede çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, huzurunun eski haline döneceğine delalet eder.

Kahve falında yağmur yağıp ıslanmamak aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına, kötü kişilerle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kuyruk yağı görmek eski ahbaplarıyla da muhabbetini ilerleteceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında motor yağı görmek toplum bireylerinin birbiri ile barış içinde olacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında yağmur yağıyor görmek verilen bir sözün yerine getirileceğine, hayır getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir işe girileceğine, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, onu hayallerine kavuşturacağına, amaçlarını ve hedeflerini de yerine getirme fırsatı vereceğine delalettir.

Kahve falında sana yağı yemek hayat içinde yaşadığı kötü durumlardan uzaklaşacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine delalettir.

Kahve falında yemek yağı görmek başarıları ile tanınacağına, çok mutlu olacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında badem yağı sürmek sevdiği birine hediye alacağına, ırmağın dibi çamurluysa ve görünmüyorsa şerre yorumlanacak şeylerin olacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir