AnaSayfa / Genel / Kahve falında motor yağı görmek

Kahve falında motor yağı görmek

Kahve falında motor yağı görmek içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, güzel sözler işiteceğine, bu sayede çok daha iyilerini yapmak için daha çok çaba sarfedeceğine, daha çok emek vereceğine ve hep daha iyi ve daha güzel şeyler yaparak insanlara örnek olacağına, yaşamının kusursuz denecek kadar eksiksiz hale geleceğine ve hiçbir ihtiyacının da kalmayacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura, sevdikleri ile bir araya geleceğine ve onlarla sıkı muhabbet kuracağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, kazanacağı başarılar sayesinde büyük iş fırsatları yakalayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında motor yağı gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konularda çok sayıda alternatifiniz var.

Kahve falında motor yağı görmek kapanan kapıların açılacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına rivayet eder.

Kahve falında saça badem yağı sürmek fal sahibinin başının sıkışması ile ailesinden yardım alacağına, âlim kimselerden feyz alacağına bu sayede din konusunda insanlara yol gösterecek kadar bilgili hale geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gres yağı görmek aradığı gerçek huzuru yeni ailesinde bulacağına, büyük tartışmalar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında makina yağı görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, kazancının bereketleneceğine delalet eder.

Kahve falında mısır yağı görmek dertlerini unutmasına, gözyaşını silmesine ve elinin de darlıktan kurtulmasına vesile olacağına, zenginlik elde edeceğine ve çevresindekilere göre hedefi on ikiden tutturacağına rivayet eder.

Kahve falında ceviz yağı görmek evliliklerin bitme noktasına geleceğine ve büyük üzüntüler yaşanacağına, rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına inanılır.

Kahve falında kekik yağı görmek sıkıntıya düşüreceğine, aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına inanılır.

Kahve falında sana yağı yemek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir