AnaSayfa / Genel / Kahve falında kar ve yağmur yağarken görmek

Kahve falında kar ve yağmur yağarken görmek

Kahve falında kar ve yağmur yağarken görmek mutlu olunacağına ve çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, kendi işlerini çok iyi bir seviyeye getiren fal sahibinin başka insanların da yardımına koşacağına, böylece diğer insanların da dileklerini gerçekleştirmek için yardım edeceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına, haneye giren küçük bir miktar para sayesinde derin bir nefes alınacağına, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına, zor durumda olan ya da yardıma muhtaç duruma gelen kişilere el uzatılacağına, iki fikirlilik edip, karar vermekte güçlük çekeceğine işaret eder.

Kahve falında kar ve yağmur yağarken gördüyseniz:

  • Alacağınız kararlarda yanılmayacaksınız.

Kahve falında kar ve yağmur yağarken görmek aklındaki her şeyi hayata geçirerek, insanlardan takdir toplayacağına, dertlerinin ve hastalıklarının şifasını bulacağına inanılır.

Kahve falında yağmur yağmış görmek aralarındaki iyi geçimin ve koyu muhabbettin bozulacağına, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağan yağmurda ıslandığını görmek ruhen ve bedenen yenileneceğine, tazeleneceğine ve canlanacağına, kapanmış defterlerin yeniden açılacağına delalet eder.

Kahve falında yağmur yağarken yürümek haramdan uzak durup, Allah’a dua edeceğine, işinde uzmanlaşacağına, bu sayede makam sahibi olacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında yağmur yağarken dua etmek hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine, atılacak adımların çok etkili bir makam sağlayacağına alamet eder.

Kahve falında yağmur yağarken ıslanmamak yaşanan bir tatsızlığın yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde çözüm bulacağına, yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında yağan yağmurda yürümek bunun sebebinin de başka kişi veya kişiler olacağına, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yağmur yağarken denize girmek bugüne kadar beklenen bir haberin gelmesiyle kişinin iştiraklerde, girişimlerde bulunacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir