AnaSayfa / Genel / Kahve falında yağ yemek

Kahve falında yağ yemek

Kahve falında yağ yemek özgüvenini yitirerek bir süreliğine iç dünyasına kapanarak yaşayacağına, işlerinin azalacağına, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak fal sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına, birikim yapacağına, işlerinin birer birer yoluna girmeye başlayacağına, çok istediği bir şeye sahip olacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yağ yemek gördüyseniz:

  • Çok arzu ettiğiniz kişinin, sizinle aynı duyguları paylaşmadığını anlayıp, hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz.

Kahve falında ekmek yağlayıp yemek eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, büyük kazanç getirecek bir konu hakkında bir proje gerçekleştirilip vereceği sonuçların beklenmeye başlanacağına ve hayır işleri ile ilgili projelere destek verileceğine delalettir.

Kahve falında margarin yağ yemek malının ve parasının da hiç olmasına neden olacağına, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine delalettir.

Kahve falında yağ ve bal yemek yardıma muhtaç insanlara her zaman yardım edeceğine, olumsuzlukların da kişiye sonuç olarak iyi şekilde döneceğine delalet eder.

Kahve falında yağlı börek yemek aradaki buzları eriteceğine, sağlam bir kariyer edineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bal ve yağ yemek art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı bazlama yemek hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, istediği her şeye yaşamı boyunca sahip olacağına rivayet eder.

Kahve falında yağ yemek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine işarettir.

Kahve falında yemeklik yağ görmek yakın bir zamanda alınacak olan hayırlı bir haber sayesinde sıkıntıların sona ereceğine, iş hayatında çok büyük projeler gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir