AnaSayfa / Genel / Kahve falında ekmek yağlayıp yemek

Kahve falında ekmek yağlayıp yemek

Kahve falında ekmek yağlayıp yemek zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına, hayal ettiğinden ve arzuladığından da fazlasına kavuşacağına, çok büyük bir maddi zarara uğramasına rağmen işlerini iyi bir şekilde düzelteceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, çok büyük miktarda kazanç elde edileceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına, makamının artacağına delalettir.

Kahve falında ekmek yağlayıp yemek gördüyseniz:

  • Hayatınızda bir çok olumlu değişiklik meydana gelebilir.

Kahve falında yağ ekmek yemek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına inanılır.

Kahve falında ekmek yağlayıp yemek rakiplerini ve düşmanlarını kendinden uzak tutacağına, verilen sözlerin bir türlü tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında yağlı ekmek yemek görmek uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, hayırlı kişiler ile irtibat kurulacağına, her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına inanılır.

Kahve falında yağlı yufka ekmek yemek iş hayatında herkesin imreneceği bir konuma geleceğine, karar verme yetkisine ve hakkına sahip olacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yağlı ekmek yemek dünya nimetlerinin pahalı ve lüks olanlarına kavuşacağına, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında ekmeğe yağ sürüp yemek uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına, iş için bugüne kadar yaptığı her türlü harcamanın boşa gideceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yağlı ballı ekmek yemek mevki makam sahibi olunacağına, zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kızarmış yağlı ekmek yemek sevdiği kişiler ile çıkacağı bir iş yolunda, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, karşılaşılan engellerin kolayca aşılacağına ve kazancın artması sayesinde yardım isteyen kişilere yardım edileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir