AnaSayfa / Genel / Kahve falında ciğer kavurmak

Kahve falında ciğer kavurmak

Kahve falında ciğer kavurmak çıkış yolları bulacağına, kendisine bu süreç içinde maddi ve manevi açıdan destek veren, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına, falı kapatan kişinin keyfini ve huzurunu yerine getirecek hayırlı olayların yaşanacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında ciğer kavurmak gördüyseniz:

  • Doğru değerlendirmenizde fayda var.

Kahve falında ciğer kavurduğunu görmek yeni bir işe girileceğine, yaşanacak güzel olaylar ve elde edilecek başarılar sayesinde makam sahibi olunacağına, arsız ve yüzsüz kişilerle karşılaşılacağına alamet eder.

Kahve falında ciğer kavurmak içinde bulunduğu sıkıntılardan yakın zaman içinde kurtulacağına, biraz sıkıntılı günler geçireceğinize delalet etmektedir.

Kahve falında ekmek kavurmak büyük sorunların yaşanacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, sevdiği kişilerden bazı konularda ihanet göreceğine, kısmetinin ve talihinin açılacağına, verilen emeğin boşa çıkmayacağına, hayırlı ve güzel günlerin yakında olduğuna, büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında un kavurmak kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına tabir olunur.

Kahve falında pilav kavurmak buna rağmen içinde barındırdığı pişmanlık yüzünden kendisini hiç affetmeyeceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, iş hayatında ya da sosyal hayatında sıkıntı yaratacak durumlara düşeceğine, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadayıf kavurmak işinin ehli durumuna geleceğine, rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında badem kavurmak bekar ise evleneceğine, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, derdinden, kederinden, huzursuzluğundan ve korkularından kurtulacağına, sevineceğine rivayet eder.

Kahve falında şehriye kavurmak dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir