AnaSayfa / Genel / Kahve falında un helvası kavurmak

Kahve falında un helvası kavurmak

Kahve falında un helvası kavurmak borçlu olunan bir kişiye uzunca bir süreden beri yapılamayan ödemeler için stres yapılacağına, dünya nimetlerinden fazlası ile nasipleneceğine, kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına ve geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, insanlar arasında çok ses getirileceğine ve uzun zamandan beri çok sık rastlanmamış olan bazı fikirler ile projeler ortaya konulacağına, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine, büyük üzüntülerin ve sorunların falı kapatan kişinin iş hayatına kötü bir şekilde etki edeceğine, istenmeyen olayların yaşanacağına, kısmetinin bollaşacağına, iş konusunda  destek olunan bir kişiden ihanet görüleceğine yorulur.

Kahve falında un helvası kavurmak gördüyseniz:

  • Mesafenizi korumalısınız.

Kahve falında un helvası kavurmak yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, yapılan yardımların hayır duası olarak geri döneceğine ve büyük işler başarılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında un helvası kavurduğunu görmek maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, düşmanlardan ve rakiplerden kurtulmanın yollarının bulunacağına inanılır.

Kahve falında helva kavurduğunu görmek yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, gözünü en yukarılara dikeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında helva kavurmak sorunların ve sıkıntıların biteceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulur.

Kahve falında birinin helva kavurduğunu görmek adının kirletilmeye çalışılacağına, suç işleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında irmik helvası kavurmak sorunlu bir döneme gireceğine, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına rivayet eder.

Kahve falında un kavurduğunu görmek rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, yaşadığı huzursuzlukların son bulacağına işaret eder.

Kahve falında un kavurmak işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, boğazından ve lüksünden kısmak zorunda kalacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir