AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabani tavuk yakalamak

Kahve falında yabani tavuk yakalamak

Kahve falında yabani tavuk yakalamak yaşanacak tatsızlıklar yüzünden zor zamanlar geçirileceğine, kardeşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, işlerin yoluna gideceğine, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına, onların önüne geçeceğine yorulur.

Kahve falında yabani tavuk yakalamak gördüyseniz:

  • Tutkulu yaklaşımlarınız nabızları yükseltse de, size katılımda bulunmak isteyebilecek kişileri size çekebilir.

Kahve falında yabani tavuk yakalamak çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani kaz yakalamak kariyer basamaklarının hızlı bir şekilde çıkılacağına ve çok uzun sürmeyecek bir işten yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına delalettir.

Kahve falında yabani ördek yakalamak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine alamet eder.

Kahve falında yabani tavuk görmek sürekli tartışacağına, hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine işaret eder.

Kahve falında yabani hayvan öldürmek büyük bir işe girdiği sırada çalışmaların yarıda kalacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabani böğürtlen görmek üstünlük elde edeceğine, ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, yakın bir dostla ters düşüleceğine ve talihsiz bir kaza yaşanacağına inanılır.

Kahve falında yabani hayvandan kaçmak bol kazanç elde edileceğine, kardeşlerle büyük bir işe girileceğine, hayırlı bir kısmetle tanışılacağına, ticaret hayatına atılacağına yorulur.

Kahve falında yabani domuz görmek kendine olan güvenini ve inancını yerine getireceğine, gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir