AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancılarla yolculuk yapmak

Kahve falında yabancılarla yolculuk yapmak

Kahve falında yabancılarla yolculuk yapmak kendisine kar getirecek yatırımlar yapacağına, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, çok yüklü kazançlar elde edileceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, tartışmalar yaşanacağına, kötü bir kişi yüzünden maddi ve manevi açıdan büyük zararlara uğranacağına, şansın ve kısmetin kapanacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, anne ve babasının dualarını alarak sırtının yere gelmeyeceğine, ferahlığa çıkılacağına, yüzün güleceğine, insanlar arasındaki geçimin de çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancılarla yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizi ileriye sürerek karışıklık yaratmayı düşünebilirler.

Kahve falında yabancılarla yolculuk yapmak sevdiği kişilerden büyük zarar göreceğine, lüksüne de lüks katacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancılarla tanışmak hayatının daha bir kolay ve güzel olacağına, dertlerinin azalmasına sebep olacak olayların meydana geleceğine, amaçların gerçekleşmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancılar görmek bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına, yeni bir şehre yerleşileceğine, yaşadığı zorlukların biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancılarla konuşmak yeni lezzetlerin tadına varacağına, görmediği yerlere gideceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, hayalini kurduğu ve kavuşmak için epey ter döktüğü bir işi kurmak için kazanç elde edeceğine, çalışmalarının bereketli bir şekilde ilerleyeceğine, şansının açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında evde yabancılar görmek bol nimete kavuşulacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine, eski bir hastalığın nüksedeceğine, kurulmuş olan bir ortaklığın bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancılarla yemek yemek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine, çok hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, zorlu bir dönemecin kolayca geçileceğine alamet eder.

Kahve falında kısa yolculuk yapmak eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine işaret eder.

Kahve falında deveyle yolculuk yapmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir