AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancılarla konuşmak

Kahve falında yabancılarla konuşmak

Kahve falında yabancılarla konuşmak bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, işlerinin açılacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine, yaşama sevincini ve enerjisini kaybedeceğine, deyim yerindeyse kolu kanadı kalkmayacak kadar isteksiz ve halsiz durumlarda bulacağına, bekleyişinin kazanacaklarına ve sahip olacaklarına değeceğine, hayatının iplerini eline alacağına, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, parasal olarak çok büyük bir kazanç sağlanacağına işarettir.

Kahve falında yabancılarla konuşmak gördüyseniz:

  • Her şeyden önce iş yerinizdeki huzursuzluklardan tamamen kurtulabilirsiniz.

Kahve falında yabancılarla konuşmak uzun soluklu bir ilişkiye başlanacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancılar görmek hanımının güzel ahlaklı olmasına evli bir kişi içinse eşinin bahsi edilen şekilde olduğuna ve onunla güzel, hayırlı bir hayat süreceğine, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancılarla yemek yemek kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine dair yanlış kararlar almasının cezasını çekeceğine, çok pişmanlık duyacağına, iş hayatında ve aile hayatında türlü zararlara uğranacağına, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine yorulur.

Kahve falında evde yabancılar görmek maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, sorunların biteceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, içebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancılarla tanışmak kıskançlık yapan birinin haneden uzaklaştırılacağına, mülk sahibi olacağına işaret eder.

Kahve falında yabancılarla yolculuk yapmak istenmeyen olayların olacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda biteceğine, kazancının çok daha fazla olacağına işarettir.

Kahve falında tanıdık bir erkekle konuşmak ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına alamet eder.

Kahve falında işaret diliyle konuşmak sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı her işle adından söz ettireceğine, aile hayatında çok güzel ve hayırlı gelişmeler yaşanacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir