AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevgilisini başkasıyla elele görmek

Kahve falında sevgilisini başkasıyla elele görmek

Kahve falında sevgilisini başkasıyla elele görmek bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makamının sürekli yükseleceğine, çok büyük kazançlar getireceğine, bazı sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, iş hayatında yapmak istediği projelerin yarıda kalacağına, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, yapacağı işler ve atacağı doğru adımlar sayesinde hayatının çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini başkasıyla elele gördüyseniz:

  • Diplomatik davranıp, olayları en basit şekliyle ele alabilirsiniz.

Kahve falında eski sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek işinden ve parasından olacağına, gelir seviyesinin ortalama kazanç elde eden insanlara oranla çok daha yüksek hale geleceğine tabir olunur.

Kahve falında sevgilisini başkasıyla elele görmek korkulan bir şeyin başa geleceğine, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine işarettir.

Kahve falında eski sevgiliyi başkasıyla elele görmek dertlerin biteceğine, huzura erileceğine, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgilini başkasıyla elele görmek özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında eski sevgiliyle elele görmek özgüveninin bitme noktasına geleceğine, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle elele koşmak kişinin geçim sıkıntısı içine gireceğine, sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, çaresiz hallere gelinerek kötü günlerle mücadele etmek zorunda kalınacağına ve umutların da yitirileceğine delalet eder.

Kahve falında eski sevgiliyle elele yürümek mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir