AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanımadığın biriyle elele tutuşmak

Kahve falında tanımadığın biriyle elele tutuşmak

Kahve falında tanımadığın biriyle elele tutuşmak maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, acısının dineceğine ve solan yüzüne kan gelmeye başlayacağına, işini tutkuyla yapan fal sahibinin el üstünde tutulan biri olacağına, rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına ve eş, dost ya da akrabalardan birisinin vereceği destek sayesinde de işlerin daha iyi bir hale getirileceğine, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, anne baba duasının alınacağına, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tanımadığın biriyle elele tutuşmak gördüyseniz:

  • Çevrenizde, hakkında derhal bazı tedbirler almanız gereken bir kimse bulunabilir.

Kahve falında tanımadığın biriyle elele tutuşmak malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hem kendisi hem aile bireyleri için büyük bir başarı elde edeceğine, önemli bir makama terfi alacağına delalettir.

Kahve falında elele tutuşmak mutluluk dolu bir döneme girileceğine, eskisinden daha iyi ve daha başarılı bir hal alacağına yorulmaktadır.

Kahve falında elele tutuşmak yapmak güllük gülistanlık olacağına, dertlerin bölüşüleceğine, yapılan hataların el birliği ile telafi edileceğine ve epey bir zamandan beri hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında yabancı biriyle elele tutuşmak sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sevgilini başkasıyla elele görmek bir daha böylesine aciz durumlara düşmeyeceğine, meşakkate düşeceğine, geçim sorunuyla karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında biriyle elele koşmak rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyi başkasıyla elele görmek sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine alamet eder.

Kahve falında sevgiliyle elele gezmek kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, isabetli kararlar alacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir