AnaSayfa / Genel / Kahve falında elele tutuşmak

Kahve falında elele tutuşmak

Kahve falında elele tutuşmak sorunlar karşısında çaresiz ve çözümsüz kalacağına, doğru seçimler yapacak olan fal sahibinin hangi işe el atarsa atsın son derece başarılı olacağına, herhangi bir para sıkıntısı çekmeden, yolunda huzurla devam edeceğine, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, büyük firmalar tarafından takip edilmeye başlayacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, kırılacağına rivayet eder.

Kahve falında elele tutuşmak gördüyseniz:

  • Mantıkla ilerliyor, mükemmellik arıyorsunuz.

Kahve falında elele tutuşmak kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine delalettir.

Kahve falında tanımadığın biriyle elele tutuşmak bebeğin sevimsiz ve huzursuz olması aksilikler, sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, istenmeyen olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı biriyle elele tutuşmak sıkıntıların ve zorlukların günden güne daha da artacağına, işlerinin düzeleceğine inanılır.

Kahve falında elele tutuşmak yapmak artık hayatının bir düzene gireceğine, işlerinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Kahve falında sevgiliyi başkasıyla elele görmek can derdine düşeceğine, planların aksayacağına rivayet eder.

Kahve falında kızla elele yürümek çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine, sorunlarını gidereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevgiliyle elele tutuştuğunu görmek sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar duyacağına, mevki makam sahibiyken işten olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birini elele görmek güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, maddi gücünü yitireceğine bu nedenle de çok kötü günler geçirmek zorunda kalacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir