AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birini görmek

Kahve falında yabancı birini görmek

Kahve falında yabancı birini görmek deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına ve haydan gelenin yine huya gideceğine, bolluk, bereket ve zenginlik elde edeceğine, bir bebek sahibi olacağına, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, pişmanlığa, zarar gören insanlara yardım edeceğine ve dolandırıcı kişiye bela okuyacağına, çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, bozulan işlerin tekrar düzeltileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı birini gördüyseniz:

  • Daha gerçekçi, mantıklı veya tüm ipuçlarına ya da bilgilere ulaşana kadar kımıldamayacak pozisyon almanızda fayda var.

Kahve falında evine yabancı birinin girdiğini görmek işlerini büyüteceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında yabancı erkek organı görmek onunla iyi bir geçim içinde olacağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına yorulur.

Kahve falında yabancı birinden yardım almak alınan önlemlerin herhangi bir yarar sağlamayacağı, çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, maddi ve manevi olarak çok mutlu olunacağına yorulur.

Kahve falında yabancı bir adamla öpüşmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bozuk para görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, çok mutlu olacağına, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, eline geçen imkânlar sayesinde çok istediği şeylere yakın zaman içinde kavuşacağına ve uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine yorulur.

Kahve falında yabancı bir erkekle el ele tutuşmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, keyfinin kaçacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir kızı öpmek yokluk ve fakirlik göreceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı birinin cenazesini görmek eş, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok şanslı olacağı ve arka arkaya güzel gelişmeler yaşayacağı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir