AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir adamla öpüşmek

Kahve falında yabancı bir adamla öpüşmek

Kahve falında yabancı bir adamla öpüşmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, mutluluğunun ve iyi halinin de bozulacağına, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına, konforunun artacağına, eşinin hemen her konuda kendisine güveneceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, yeni personeller ve yeni firmalarla anlaşacağına, daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı bir adamla öpüşmek gördüyseniz:

  • Kendinize her zaman için bir düşünce payı bırakın.

Kahve falında yabancı adam görmek kariyerini dilediği gibi sürdüreceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı yaşlı adam görmek başkasının malına ve parasına göz dikerek menfaat elde edeceğine, para sıkıntısına düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı iki adam görmek eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, hasret kaldığı kişilere kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adamla konuşmak anne baba kavgası ile uğraşılacağına, yaşamının çalkantı, gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir adama sarılmak kırılan umutların tekrar filizleneceğine, yakın çevre içindeki bir kişi ile bir gönül ilişkisi yaşanacağına, zarar edilen bir işte gösterilecek büyük azim ve sabır sayesinde kara geçileceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı adama sarılmak başarılarını arttıracağına, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı bir adamla tanışmak kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Kahve falında evde yabancı adam görmek bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir