AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı biri görmek

Kahve falında yabancı biri görmek

Kahve falında yabancı biri görmek maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine ve ne zaman başları sıkışsa insanların yardımına koşacağına, rahat yüzü göreceğine, yeni lezzetlerin tadına varacağına, çok büyük destek vereceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, sarsılacağına, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, borçlarını kolayca ödeyeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı biri gördüyseniz:

  • Olayların üstüne gitmemeli veya durumunuzu mikroskopla incelemeyi bırakmalısınız.

Kahve falında yabancı dede görmek sorunlarından ve sıkıntılarından uzun uğraşlar sonunda kurtulacağına, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yabancı birinden kağıt para almak büyük başarılar kazanmak için çıktığı yolda hiç beklemediği kadar güzel günler ve hayırlı çalışmalar göreceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına işarettir.

Kahve falında yabancı adamla öpüşmek hayata karşı isteğini ve neşesini yitirecek olaylarla karşılaşacağına, mutluluğunun zedeleneceğine, sağlığının yerinde olacağına alamet eder.

Kahve falında yabancı devlet görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı biriyle nişanlanmak elden arka arkaya paralar çıkacağına, masrafların bu dönemde artış göstereceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı birinin arabasına binmek sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına, kısa süre içinde bir evlilik yapıp evlat sahibi olunacağına ve hasreti çekilen bir akrabayla hasret giderileceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı delikanlı görmek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallere kavuşulacağına ve en kısa zamanda çok güzel işlere ve çok kazanç sağlayacak projelere girileceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı biri görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir