AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı birinin arabasına binmek

Kahve falında yabancı birinin arabasına binmek

Kahve falında yabancı birinin arabasına binmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, hayal edilen şeylere kavuşulacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, evinden neşenin ve eğlencenin eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı birinin arabasına binmek gördüyseniz:

  • Sporun daha fazla önemsenmesinde fayda var.

Kahve falında yabancı adamın arabasına binmek yapılan işlerin bir kısmının karşılığının alınamamasından ötürü darboğaza girileceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine yorulur.

Kahve falında yabancı arabaya binmek iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına işarettir.

Kahve falında yabancı birinin arabasına binmek geçmişte büyük husumetler yaşanan kimselerle barış imzalanacağına, geçim sıkıntısından, yokluktan ve fakirlikten kurtulacağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, afiyette olacağına, feraha ereceğine delalet eder.

Kahve falında bir arabaya binmek iyi halini yitireceğine, böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine delalet eder.

Kahve falında yarış arabasına binmek uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçan arabaya binmek moralinin, huzurunun, neşesinin yerine geleceğine ve yüzünden gülümsemenin hiç eksik olmayacağına, zamansız gelecek olan bir haber ile iş ortaklığının bitirileceğine ve çeşitli sorunlarla boğuşmak zorunda kalınacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı arabaya binmek gayrimenkul sektörüne adım atılacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla arabaya binmek aile bireyleri arasında tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, amirleri veya yöneticilerinin desteğiyle kısa zamanda yükseleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir