AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı delikanlı görmek

Kahve falında yabancı delikanlı görmek

Kahve falında yabancı delikanlı görmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, imkânlarının kendisini rahat yaşatacak kadar geniş olacağına, kendisine verilen görevleri yerine getireceğine, ahiret hayatına da hazırlık yapacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine ve çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı delikanlı gördüyseniz:

  • Yorumlarınızı bazı noktaların üzerinde durarak ya da karşı tarafın hassas noktalarına dokunarak yapmanız sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında yabancı delikanlı görmek işyerini kapatacağına, rahata ve kolaylığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında yakışıklı delikanlı görmek maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çeşitli iş ortaklıkları kurulacağına, sorunlu ve üzüntülü günlerin geride kalacağına ve dileklerin Allah’ın izni ile bir bir gerçekleşeceğine, yapılan hataların yakında telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında delikanlıyı öpmek uzun bir zamandan beri üzerinde çalışılan projenin hayata geçirileceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına, bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanıdık delikanlı görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, konforlu ve de lüks bir hayatı olacağına ve kişinin hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında tanımadığın delikanlı görmek varolan kötü durumların ortadan kaldırılacağına, zararların telafi edileceğine, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Kahve falında delikanlı oğlunu görmek sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına, disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine alamet eder.

Kahve falında güzel delikanlı görmek hem de yeni mülkler satın alacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine rivayet eder.

Kahve falında mavi gözlü delikanlı görmek yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, eğer zor durumlara düşülmek istenmiyorsa önceden bu durumlarla ilgili önlemler alınması gerektiğine ve işlerin ancak bu şekilde düzeleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir