AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir ülke görmek

Kahve falında yabancı bir ülke görmek

Kahve falında yabancı bir ülke görmek elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, işsiz kalmaya, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, düzenlenen bir eğlenceye katılıp çok eğlenileceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına, sevilen insanlarla araya mesafelerin, dargınlıkların ve çıkar çatışmalarının gireceğine, akrabalarının, yakınlarının, arkadaşlarının ve dostlarının yardımıyla sıkıntılarından, hastalıklarından ve borçlarından kurtulacağına, girdiği ortamlarda da hep ilgi odağı haline geleceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı bir ülke gördüyseniz:

  • Herkesin biraz eğlenmeye ihtiyacı vardır.

Kahve falında yabancı bir ülkede gezmek alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kısa süre içinde işlerinin açılacağına delalettir.

Kahve falında kendini yabancı bir ülkede görmek rahatsızlık yaratan bir durumun aşılacağına, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir ülkede okumak uzun zamandır sahip olmak isteyip de bir türlü alamadıklarını rahatlıkla alma gücüne sahip olacağına, ancak yaşanacak bazı mali krizler yüzünden yakın bir zamanda sıkıntıya düşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkeye gideceğini görmek olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine, resmi bir kurumda işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı ülkeden birini görmek yeni çalışmalar yapılacağına, daha fazla gelir elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, ailevi sorunlardan ötürü bir türlü üzerinde duramadığı işlere yakın zaman içinde tekrar döneceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı ülkeye gitmek yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına, mutsuz olacağına, üzüleceğine yorulur.

Kahve falında yabancı ülkede bulunmak değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir