AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı ülkeye gideceğini görmek

Kahve falında yabancı ülkeye gideceğini görmek

Kahve falında yabancı ülkeye gideceğini görmek karının tok, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına, kendi işini kurarak büyük atılımlar gerçekleştireceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına, çok büyük ve başarılı birkaç hamle ile çok daha hayırlı bir yola gireceğine, sorunlarını daha rahat şekilde çözeceğine ve derin bir nefes almayı başaracağına, parasının pul, malının da hiç olacağına, kırgınların barışacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı ülkeye gideceğini gördüyseniz:

  • Alışılmışın dışında öneriler, teklifler veya davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında yabancı ülkeye gideceğini görmek aşkının meyveleri olarak da çocuklarını kucağına, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı ülke gitmek evli ve çocuk sahibi kimselerin aile üyeleri tarafından el üstünde tutulduğuna, günlük yaşamında her türlü aktivite ile meşgul olacağına, kendisine hayat neşesi veren insanlarla daha sık görüşeceğine, karşısına çıkan bütün fırsatları çok doğru bir şekilde değerlendireceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı bir ülkeye gitmek çalışarak alnının teri ile helal para kazanacağına, çekilen çilelerin sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uçakla yabancı ülkeye gitmek idealist kimse olacağına, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına rivayet eder.

Kahve falında yabancı ülkeye gitmek aile hayatında sevinileceğine, öğrencilerin ders dışında zararlı alışkanlıklar edineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak geçim sıkıntısı çekmeyeceğine, evinden yiyeceğinin, cebinden de parasının hiç eksik olmayacağına, yaşamının daha güzel hale geleceğine, sorunlarının her geçen gün azalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir ülkede gezmek kişinin hayatının değişeceğine, durumunun git gide kötüleşeceğine alamet eder.

Kahve falında kendini yabancı bir ülkede görmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına, elindeki parasını yanlış yatırımlarda çarçur edeceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir