AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini yabancı bir ülkede görmek

Kahve falında kendini yabancı bir ülkede görmek

Kahve falında kendini yabancı bir ülkede görmek kavuşacağı huzurla birlikte, uzun zamandır hiç olmadığı kadar mutlu ve rahat olacağına, daha çok kazanç elde edeceğine ve sevdiği kişilerin ve yardıma muhtaç insanların yardımına koşacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına, yüklü miktarda kazanç getireceğine, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, atılan adımların başarıya çıkacağına işaret eder.

Kahve falında kendini yabancı bir ülkede gördüyseniz:

  • Belli bir pozisyona veya duruşa yapışıp kalmamakta fayda var.

Kahve falında yabancı ülkede yaşamak hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, hasta olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkeye seyahat etmek iş hayatına atılarak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşadığı ülkenin tüm insanları tarafından tanınıp sevileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir ülkede okumak sıkıntılarını bir kenara kaldıracağına, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına delalettir.

Kahve falında yabancı ülkeye taşınmak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, rızkının eksileceğine, işlerinin duracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkeye yerleşmek daha çok önemli başarılara sahip olacağına, makamının sürekli yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında yabancı bir ülkede bulunmak mesleğinde uzmanlaşacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında yabancı bir ülke görmek işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, işlerinde en yakın olduğu kişiden zarar göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkede yaşadığını görmek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir