AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı ülkede bulunmak

Kahve falında yabancı ülkede bulunmak

Kahve falında yabancı ülkede bulunmak ayakları yere sağlam basan ve yaptığı işte ses getiren bir karakter ortaya konulacağına, hayatın tadına varacağına, iş dünyasında çok aranan bir kişi olunacağına, bol kazanç elde edileceğine, dua alacağına, farklı kişilerle tanışacağına, hiçbir maddi zorluk çekmeyeceğine, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde çok aranan ve dikkat çeken bir kişi olacağına, borçlarının artacağına inanılır.

Kahve falında yabancı ülkede bulunmak gördüyseniz:

  • Bazı konuların sizinle veya yaptıklarınızla ilgisi olmadığını düşünebilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir ülkede bulunmak hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı ülkede bulunmak bir süre sıkıntı çekeceğine ve bu dönemde sabırlı olmakta zorlanan fal sahibinin sinirli, öfkeli hareketlerde bulunacağına, etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine yorulur.

Kahve falında yabancı ülke bayrağı görmek borçlarının azalacağına, kısa sürede başarısının artacağına, kaybettiği maddi kayıpların eksiksiz şekilde karşılanacağına ve refah düzeyinin eskisinden de iyi hale geleceğine, bir sebeple işlerinde çok büyük sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir ülkeye gitmek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına inanılır.

Kahve falında yabancı ülke görmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, hemen olmasa bile gelecekte kendisine mutlak suretle, başarı, kazanç ve kar getireceğine işaret eder.

Kahve falında yabancı ülkeye gitmek gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, fakirleşeceğine tabiri cazise attan inip eşeğe bineceğine yani azı ile yetinmek zorunda kalacağına inanılır.

Kahve falında yabancı bir ülkede gezmek çalışmaların bu sayede çok daha iyi bir hal alacağına, ancak daha sonra bir anda her şeyin altüst olacağına ve işe ve iş sahibine zarar verecek hale geleceğine, hayatında olumlu değişiklikler meydana geleceğine alamet eder.

Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak hasretliğin biteceğine, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir