AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak

Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak

Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine, binbir zahmetle kazanılmış olan zenginliğin gitgide azalacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına, işlerinin gerileyeceğine, elinin sıkışacağına, bir sebeple bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, düşüncelerini yanlış şekilde aktarması nedeniyle istenmeyen konuşmalar yapmak zorunda kalacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, platonik olarak başlayan bir ilişkinin ilgi duyulan kişiye açılma sayesinde iki kişilik bir hal alacağına delalettir.

Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak gördüyseniz:

  • Gayretlerinizin boşa gitmediğine şahit olabilirsiniz.

Kahve falında yabancı ülkede kaybolmak sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, rahat edeceği, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başka bir ülkede kaybolmak fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine, sağlığından ve ağız tadından olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkenin başbakanını görmek aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına, içinde olduğu borçlar yüzünden kaybetme sınırına geleceğine tabir olunur.

Kahve falında kendini yabancı bir ülkede görmek gergin olacağına, başarılı olundukça özgüvenin artacağına yorulur.

Kahve falında yabancı bir ülkede okumak planların sarkacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına, sanatla ilgili bazı çalışmalar yapılacağına, bu konuda büyük ilerleme kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkeye gitmek sorunların tek kalemde silineceğine, ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine inanılır.

Kahve falında yabancı ülke gitmek sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına işarettir.

Kahve falında yabancı ülkeye taşınmak borçlanarak bazı işlere atılacağına, sorunların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir