AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı ülkeden birini görmek

Kahve falında yabancı ülkeden birini görmek

Kahve falında yabancı ülkeden birini görmek ferahlığa çıkılacağına ve hastalıktan kurtuluşa erileceğine, uzun süreli planlarda ciddi değişiklikler olacağından dolayı kişinin hesaplarında da karışıklıklar çıkacağına, uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, neşesini, mutluluğunu, huzurunu ve ağız tadını yitireceğine, bundan sonraki zamanlarda güçlü, sözü geçen, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine, bol kazanç getirecek bir işte ortaklık kazanılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, büyük bir borcun altına gireceğine, karanlığın biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülkeden birini gördüyseniz:

  • Parayla ilgili konularda fazla açılmaktan kaçınının.

Kahve falında yabancı ülkeye yerleşmek maddi imkânlarının azalması nedeniyle daha bunalımlı günler geçireceğine, daha sonra bu kişiden birkaç kez özür dileneceğine, bu kişinin kabul etmeyeceğine ancak daha sonra özürlerin ardından her şeyin düzeleceğine ve aranın yine eskisi gibi olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir ülkede bulunmak sıkıntılı bir döneme girileceğine, musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine ve bazı tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabancı bir ülkeye gitmek büyük başarılar kazanıp kendisini ispat etme şansı bulacağına, maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine ancak bu durumlar karşısında yılmayıp azim ve sabır göstererek zorlukların üstesinden geleceğine ve başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında yabancı ülkede çalışmak sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, insanlardan uzaklaşacağına işaret eder.

Kahve falında yabancı ülkeden birini görmek endişelerinin son bulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına, çok büyük insanlar arasına gireceğine, karamsar olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında uçakla yabancı ülkeye gitmek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan fal sahibinin, kendi işine kavuşacağına inanılır.

Kahve falında yabancı ülkenin başbakanını görmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yabancı ülke parası görmek ticarette kendisi için hangisi daha isabetli olursa o kola yönleneceğine, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir