AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan hurma toplamak

Kahve falında ağaçtan hurma toplamak

Kahve falında ağaçtan hurma toplamak keyfinin olmayacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına ve sevdiği kişilere yardım edeceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına, dini bütün bir eşe sahip olacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan hurma toplamak gördüyseniz:

  • Diyaloglarınızı belli bir noktada tutmanızda fayda var.

Kahve falında ağaçtan hurma toplamak kişinin evliliğinde her zaman güvensiz, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına, kendinde rakiplerini ve düşmanlarını alt edecek kudreti bulacağına, herkesin sevdiği, saygı duyduğu ve önemsediği biri haline geleceğine delalettir.

Kahve falında hurma ağacından hurma toplamak onlara hocalık edeceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, yeni yetişen insanlara örnek olarak gösterileceğine ve her yaptığı işte bir yenilik yaratacağına inanılır.

Kahve falında ağaçtan hurma koparmak kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, bazı iş konularında önemli devlet büyüklerine danışılacağına, ortaklı işlere girileceğine delalettir.

Kahve falında cennet hurması ağacı görmek darlığa düşeceğine, maddi gücünü kaybedeceğine ve sadece bununla kalmayacağına, insanlardan göreceği bazı kötülüklerden ötürü çok zor günler geçireceğine, bu yüzden insanlarla arasına büyük bir mesafe koyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma ağacı görmek üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, uzaktan haberler işiteceğine işarettir.

Kahve falında hurma ağacı ekmek mertebe, şöhret ve itibar kazanacağına, mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına işaret eder.

Kahve falında hurma ağacına çıkmak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan hurma yemek çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir