AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma ağacına çıkmak

Kahve falında hurma ağacına çıkmak

Kahve falında hurma ağacına çıkmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, maddi anlamda rahatının daimi olacağına, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, gam ve keder çekmeyeceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar kazanılacağına, olumlu ve hayırlı gelişmelerle karşılaşacağına, bu sayede yüzünün güleceğine, evlense dahi borçlar nedeniyle daha evliliğinin ilk günlerinde bile stres içinde olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, masa başı bir işe gireceğine, işlerin zarar getirecek bir hal alacağına, büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında hurma ağacına çıkmak gördüyseniz:

  • Birden fazla işi aynı anda yapmak zorunda kalmanız olasıdır.

Kahve falında hurma ağacına çıkmak sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında hurma ağacından hurma koparmak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, çaresiz ve çözümsüz kalacağına yorulur.

Kahve falında yeşil hurma ağacı görmek yersiz yere suçlanacağına, adının hiç yok yere lekeleneceğine, düştüğü kötü durumlardan yardım ettiği insanlardan alacağı hayır duaları sayesinde kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında hurma ağacı görmek kısa sürede evlat sahibi olacağına, sıkıntıların azalacağına, kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine yorulur.

Kahve falında hurma ağacı ekmek büyük beklentiler içerisine girmesi nedeni ile yaşadığı hüsranın kendisini çok sarsacağına, musibetlerin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında hurma ağacından hurma yemek hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trabzon hurması ağacı görmek yapılan işte yeniden kara geçileceğine, kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine delalettir.

Kahve falında cennet hurması ağacı görmek kederinden ve mutsuzluğundan kurtularak düze çıkacağına, kapandığı düşünülen meselelerin, tartışmaların veya sorunların tekrarlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir