AnaSayfa / Genel / Kahve falında hurma ağacı görmek

Kahve falında hurma ağacı görmek

Kahve falında hurma ağacı görmek zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, kazancının hayal edemeyeceği kadar artacağına, yaşantısının çok daha kolay ve konforlu hale geleceğine, ancak dedikodunun asılsız olduğu ortaya çıktığı zaman yaşanan sorunların düzeleceğine, sürekli sorunlar ile meşgul olacağına, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, hane içinde büyük sorunların ve anlaşmazlıkların çıkmayacağına, tüm sorunların tatlılıkla ve kısa sürede halledileceğine işarettir.

Kahve falında hurma ağacı gördüyseniz:

  • Evinizi ya da ailenizi ilgilendiren bir konuda yapılması gereken tartışmayı gereğinden fazla hafife almamanızda fayda var.

Kahve falında hurma ağacından hurma toplamak girdiği çalışmalardan alnının akıyla ve başarılı bir şekilde çıkacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına işaret eder.

Kahve falında hurma ağacından hurma koparmak yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, dost sanılan kişilerin yüz çevireceğine, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma ağacından hurma yemek sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında yeşil hurma ağacı görmek sevdiği tarafından hayal kırıklığı yaşanacağına, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hurma ağacı ekmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, bir sebeple artık pes edip kendisine yeni bir hayat kuracağına yorulmaktadır.

Kahve falında ağaçtan hurma yemek ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçtan hurma koparmak özlemlerini bitireceğine ve kesilmeyecek bir kazancı olacağına, kısa bir süre sonra toparlanacağı düşünülürken daha da kötüleşmeye başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında cennet hurması ağacı görmek aile hayatında kendisine yeni ve daha güzel bir sayfa açacağına, kendi işini kurarak daha büyük kazançlar elde edeceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir