AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçtan hurma koparmak

Kahve falında ağaçtan hurma koparmak

Kahve falında ağaçtan hurma koparmak işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş konusunda ferahlığa çıkılacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, unutulmuş olan bir sorunun tekrar ortaya çıkacağına, kısa süre içinde çok kazançlı bir işe girileceğine, elde avuçta maddi açıdan bir şey kalmayacağına, zararlı bir alışkanlıkla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok ünlü bir kişi olacağına işarettir.

Kahve falında ağaçtan hurma koparmak gördüyseniz:

  • Her adımınızı hesaplayan veya planlayan, sizi kontrol altına almaya çalışan kişilere dikkat etmelisiniz.

Kahve falında hurma ağacından hurma toplamak içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında yaş hurma ağacı görmek dolayısıyla da imkanlarının artacağına, mallarının ve parasının çoğalacağına, işlerinin de rast gideceğine, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına yorulur.

Kahve falında ağaçtan hurma yemek dayanışma içinde kalacağına, fal sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına delalet etmektedir.

Kahve falında trabzon hurması ağacı görmek ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, farklı iş kollarına ulaşacağına, sahip olduğu nimetin artacağına inanılır.

Kahve falında yeşil hurma ağacı görmek kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, imkanlarının artacağına, bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, sıkıntılı günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında hurma ağacına çıkmak üzüntülerinin son bulacağına, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine işarettir.

Kahve falında hurma ağacından hurma yemek kısmetin açılacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında hurma ağacı ekmek çok uzun bir dönem bu rahatsızlıkla boğuşacağına, birçok doktora gitmesine, çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, hayır duaları alacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir