AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabancı bir adamla tanışmak

Kahve falında yabancı bir adamla tanışmak

Kahve falında yabancı bir adamla tanışmak uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bununla birlikte ruhsal olarak çok büyük bir motivasyon elde edileceğine, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, malvarlığının artacağına, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, borçlarının da kapanacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine işarettir.

Kahve falında yabancı bir adamla tanışmak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza ulaşmanıza yardım edebilecek bir kişiyi etkileyebilirsiniz.

Kahve falında yabancı bir adamla tanışmak içinden çıkılmaz bir hal alacağına, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine inanılır.

Kahve falında yabancı kızla tanışmak başarılarının daha fazla kişi tarafından takdir edileceğine, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, mal sahibi olacağına tabir olunur.

Kahve falında yabancı kişilerle tanışmak işlerinin çok açılacağına, endişe ve üzüntü yaratan olayların yakın zaman içinde düzeltileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabancı erkekle tanışmak elde bulunan bazı taşınmazların elden çıkartılacağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine delalet eder.

Kahve falında yabancı birisiyle tanışmak canın derdine düşeceğine ve evden çıkamaz olacağına, uzak bir akrabanın vereceği destekle rengarenk insanlarla dolu bir projeye gireceğine ve candan sevilen bir kişi olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabancı bir erkekle tanışmak başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, çok kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yabancı biriyle tanışmak iş için alınmış bir borcun kısa bir zaman içinde geri ödeneceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bir adamla tanışmak hakkı olanlara kavuşacağına, garanti olacak kazanca, mutluluğa, huzura ve sıhhate kavuşacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir