AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaklarinda tüy görmek

Kahve falında bacaklarinda tüy görmek

Kahve falında bacaklarinda tüy görmek yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına, zarara giren bir işte çok büyük bir kara girileceğine, keyifli olacağına, bir sebeple sırada bekleyen işlerin erteleneceğine ya da askıya alınacağına, kazancını arttıracağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, işlerin bozulacağına, kazancın düşeceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin yaşanacağına, haksızlıklara maruz kalınacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarinda tüy gördüyseniz:

  • Bazıkişilerin hareketleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında bacağını tüylü görmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, sonucun kişi için hayırlı olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktan tüy almak fenalıkta bulunmaya, iflas etmek üzere iken ortaya çıkan bir fırsatı değerlendirip alacağı yüklü bir miktar kredi ile işlerini düzeltmeye çalışacağına delalet eder.

Kahve falında tüysüz bacak görmek çok rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, hayatında yeni bir döneme başlayacağına delalet eder.

Kahve falında bacakta tüy görmek fırsatlarla, kısmetlerle dolu günlerin geleceğine, çok büyük kazanç sağlanabilecek işlerin elden kaçırılacağına tabir olunur.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine, maddi anlamda üstünlük ve ayrıcalık elde edeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına delalet eder.

Kahve falında bacak tüylerini görmek işlerinin baltalanacağına, güleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacak tüyü görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, yapılan işte usta konumuna çıkılacağına, rahat bir hayata sahip olunacağına, kırgınlıkların geçeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaklarda tüy görmek böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, iş hayatındaki rakiplerine büyük fark atacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir