AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacak tüyü görmek

Kahve falında bacak tüyü görmek

Kahve falında bacak tüyü görmek sorunlarına karşı destek istediği kişilerden destek göremeyeceğine, kalp kırıklığı ve hayalkırıklığı yaşanacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan şeyin bir türlü gerçekleştirilemeyeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, etrafındaki insanların destek vermesi ile zararlarını telafi edeceğine, sofraların zenginliğine, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, sorunların çözüleceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına işaret eder.

Kahve falında bacak tüyü gördüyseniz:

  • Tecrübe en önemli eğitmendir.

Kahve falında bacaklarini tüylü görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, ekmeksiz kalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bacağında tüy görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına işarettir.

Kahve falında bacağını tüylü görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, hayatından razı geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacak tüylerinin uzadığını görmek moral bozukluğu yaşanacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına yorulur.

Kahve falında bacak tüyü almak kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, istediği noktaya geleceğine ve kariyerinin çok sağlam olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacak tüylerini görmek dedikoduya, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine işarettir.

Kahve falında tüylü bacak görmek alınacak olan bir işte maddi olarak çok zor günler geçirileceğine, anne baba ile bir tartışma yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında bacaklari tüylü görmek solan yüzünün güleceğine, sorumlulukların bir türlü yerine getirilemeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir