AnaSayfa / Genel / Kahve falında bacaktan tüy almak

Kahve falında bacaktan tüy almak

Kahve falında bacaktan tüy almak zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, farklı iş ortaklıklarına gireceğine, sevgisini, saygısını kendisinden eksik etmeyeceğine, ardı ardına güzel ve hayırlı haberler alınacağına, işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, kişinin çevresinde ona yol gösterecek çok sayıda insan olacağına, bütçesinin daralacağına, gücünün ve şansının yaver gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacaktan tüy almak gördüyseniz:

  • Birkaç tanesiyle aynı anda ilgilenmek yerine, sizin için çok önemli bir projeye öncelik tanımanız toplum içindeki duruşunuz üzerinde etkili olabilir.

Kahve falında bacağının tüylendiğini görmek mutlu ve huzurlu bir haneye sahip olunacağına, büyük kazançlar elde edeceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bacaklari tüylü görmek uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, çok sevilen ve değer verilen insanlar ile araya çok büyük mesafeler konulacağına yorulur.

Kahve falında bacaktaki tüyleri almak geçim derdine gireceğine, fal sahibinin kısmetinin kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bacağında tüy görmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bacağını tüylü görmek işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına, yanlış kararlar vereceğine delalettir.

Kahve falında bacakta tüy görmek elinde bulunan paranın boşa gideceğine, yaşam tecrübesi edineceğine işarettir.

Kahve falında bacaklarda tüy görmek bir sebeple büyük sorunların yaşanacağına, işbirliği içinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında tüylü bacak görmek ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, kendisini kıskanan ve yolunu kesmeye çalışan rakiplerine fark atacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir