Kahve falında tüysüz bacak görmek

Kahve falında tüysüz bacak görmek tersine suyun üstünde zorla giden sandal da kötü sürecinizin kısa zamanda sonlanacağına ve aydınlık günlerin yakın olacağına, maddi açıdan büyük bir rahatlama geleceğine, kişinin bu sayede yüzünün gülmeye başlayacağına, yüzüne kan geleceğine, çok güzel ve hayırlı gelişmelerin önünü açacağına, eline büyük paralar geçeceğine, uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, elde ettiklerine rağmen ahiret hayatını da göz ardı etmeden yaşayacağına, yayılacağına ve makamının da yükseleceğine, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına inanılır.

Kahve falında tüysüz bacak gördüyseniz:

  • Kendi iç sorunlarınuz ikinci plana itilecek.

Kahve falında bacak tüylerinin uzadığını görmek ancak çok kötü bir duruma düşeceğine, kazancının yerine gelmesine alamet eder.

Kahve falında bacak tüylerini tıraş etmek maddi ve manevi olarak ailesinden büyük destek göreceğine, çok büyük sorunları parça parça kolayca halledeceğine tabir olunur.

Kahve falında bacaklarini tüylü görmek tasaların ve üzüntülerin biteceğine, toplumun saygınlığını kazanmış biri olunacağına işaret eder.

Kahve falında bacaklarda tüy görmek ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, çok büyük sorun yaratan bazı sıkıntılardan hızlı bir şekilde hiç zarar görmeden kurtulacağına işarettir.

Kahve falında bacaktan tüy almak şansın ve kısmetin açılacağına, yakında işlerinin aksayacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalettir.

Kahve falında bacak tüylerini görmek nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında tüysüz bacak görmek zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, hayattan alınan zevkin daha da artacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, sıkıntıların ve dertlerin silinip gideceğine delalettir.

Kahve falında tüylü bacak görmek makamında en yüksek noktaya erişeceğine, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, yakın bir zaman içinde ortaya çıkan bereketsizlik ile başa çıkmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir