Kahve falında bacak tüylerini görmek

Kahve falında bacak tüylerini görmek hayırlı gelişmeler yaşanacağına, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sizi sevindirecek bir haber alacağınıza, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, yanlış kararlar vereceğine, girdiği işlerde zarara uğrayacağına, hayat daha olumlu bakılacağına, kendisine daha uygun bir hayat kuracağına, bildiği ve sevdiği işi yapacağı için çok büyük bir özgüvene kavuşacağına, böylece sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve rahat edeceğine, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bacak tüylerini gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı veya maddi durumunuzu ilgilendiren konulardaki gelişmeler rahatsız edici olabilir.

Kahve falında bacak tüyü görmek yeni bir iş bulacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine delalettir.

Kahve falında bacak tüylerinin uzadığını görmek tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, birçok kişinin merakını cezbedecek işler ortaya konacağına inanılır.

Kahve falında bacaklari tüylü görmek sıkıntılarını atlatacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine işaret eder.

Kahve falında bacağını tüylü görmek bir yandan cenaze olacağına, hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştirilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tüylü bacak görmek daha önce gördüğü ve uzun zamandan beri içinde sakladığı şeyleri ortaya dökeceğine, yaşananlar ile ilgili içinden geçen her şeyi ortaya dökeceğine ve artık tüm ipleri koparacağına, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına inanılır.

Kahve falında bacaktaki tüyleri almak heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına inanılır.

Kahve falında bacaklarini tüylü görmek para, mal ve mülk konusunda çok iyi yerlere geleceğine, fedakârlıklar yapacağına alamet eder.

Kahve falında tüysüz bacak görmek inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir