AnaSayfa / Genel / Kahve falında yabanci biriyle öpüşmek

Kahve falında yabanci biriyle öpüşmek

Kahve falında yabanci biriyle öpüşmek çok büyük atılımlar gerçekleştirip çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, sıkıntı çekmemesi sayesinde keyfinin yerinde kalacağına, kendisini zor durumda bırakmaya çalışan rakiplerinin çeşitli ayak oyunlarına başvuracaklarına ancak kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceğine, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, maddi zarara uğrayacağına, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine, işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yabanci biriyle öpüşmek gördüyseniz:

  • Ortada çözüm bekleyen konular olabilir.

Kahve falında yaban koyunu görmek kişinin kindar bir tutum sergileyeceğine, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yaban kurt görmek yapılan çalışmalar ve ortaya konulacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yaban hayvanları görmek müjdeli haberler alacağına, hayallerine, arzularına, hedeflerine kavuşacağına, muradına ereceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına yorulur.

Kahve falında siyah yaban domuzu görmek zor günlerinden en çok sevgilisinden destek göreceğine, nefsini terbiye etmeyi bileceğine, harama, yalana, hileye ve fesada başvurmayacağına rivayet eder.

Kahve falında yabanci ülkede olmak sorunlar ve sıkıntılar yaşanacağına, zor bir durumda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yabanci bir erkekle iliskiye girmek uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece falı kapatan kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zamanda eşi ile yaptığı el birliği sayesinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yabanci asker görmek sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, hayırlı bir haber alınacağına delalettir.

Kahve falında yaban tavşanı görmek herhangi kötü bir kişi ile bir sorun yaşamayacağına ve kendisi gibi insanlara destek vereceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir