AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurulmuş at görmek

Kahve falında vurulmuş at görmek

Kahve falında vurulmuş at görmek çok donanımlı ve deneyimli olunmasına rağmen işlerin istenildiği gibi gitmeyeceğine, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine, sorunlarla ve maddi sıkıntılarla dolu bir dönem geçireceğine, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, edilen yeminlerin ve verilen sözlerin kısa zamanda tutulacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında vurulmuş at gördüyseniz:

  • Hatalara açıksınız.

Kahve falında vurulmuş at görmek alınacak haberlerin hayatı olumsuz yönde etkileyeceğine, yaşlandıklarında bile bir bebeklermiş gibi üzerine titreyeceğine alamet eder.

Kahve falında silahla vurulmaya çalışılmak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, işlerinde bereket olacağına, rahat ve kolay şekilde yaşamaya başlayacağına, keyfinin, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine tabir olunur.

Kahve falında birinin vurularak öldüğünü görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, zor günlerin yaklaşmakta olduğuna, alınacak üzücü bir haber yüzünden büyük bir motivasyon kaybına uğranacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla vurulan adam görmek rakiplerine ve düşmanlarına karşı büyük atılımlar yapacağına, huzura ve sıhhate kavuşacağına inanılır.

Kahve falında vurulacağını görmek ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurularak yaralanmak bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, yardıma muhtaç olan insanlara yardımcı olduğuna, elinde bulunan imkânları hak yolu için kullandığına ve ettiği duaların Allah katında karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmemek maddi problemlerinin tamamen ortadan kalkacağına, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında vurulmuş insan görmek yapılan işte büyük kazanç elde edileceğine, işlerin günden güne açılacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir