AnaSayfa / Genel / Kahve falında adam vurulmasını görmek

Kahve falında adam vurulmasını görmek

Kahve falında adam vurulmasını görmek şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, kendisini çok rahatsız hissedeceğine, bu yüzden bu durum için çeşitli önlemler alacağına, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, yolundan geri çevirmeyeceğine ve kendisine geri adım attıramayacağına, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, neşeyi ve ağız tadını yakalamayı da başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında adam vurulmasını gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu ilgilendiren konularda ani gelişmeler veya haberler söz konusu olabilir.

Kahve falında adam vurulmasını görmek güveninin artacağına, yollarının açılacağına ve hayatında düğüm olmuş konuların çözüleceğine, rakiplerine karşı zafer elde edeceğine, üstün başarılar alacağına yorulur.

Kahve falında vurulmuş adam görmek sıkıntılı ve üzüntülü bir dönem geçirileceğine, anne babanın çok hoşuna gidecek bir adım atılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulan adam görmek kazancının eksilmeyeceğine ve sürekli artacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine tabir olunur.

Kahve falında vurulan asker görmek çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, hayatı boyunca rahat yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vurulup kan görmek istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile dünyaevine gireceğine, kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına tabir olunur.

Kahve falında kurşunla vurulup ölmek kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, çalışmaların büyük kazanç kapılarını açacağına, çok hayırlı ve güzel gelişmelerin olacağına inanılır.

Kahve falında vurulmuş at görmek hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına, beklemediği bir anda karşısına çıkacak kötü şeyler ile uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini insanlara karşı kötüleyen ve işlerine balta vuran bir kişi ile çok sıkıntılı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vurulacağını görmek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, yakın bir zamanda daha çok çalışarak ve yaptığı işe çok daha fazla zaman ayırarak kendisini daha iyi eğiteceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir