AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini vurulmuş görmek

Kahve falında kendini vurulmuş görmek

Kahve falında kendini vurulmuş görmek kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına, insanlarla arasındaki uyumun, iyi geçimin ve muhabbetin bozulacağına, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, işinde terfi alacağına, manevi anlamda çok yol katedileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, kurulan yeni yaşamda isteklere kısa zamanda erişileceğine rivayet eder.

Kahve falında kendini vurulmuş gördüyseniz:

  • İhtimal dahilinde teklifler yapmalı, istenilen sonuçları elde edebilmek için işleri değişik yöntemlerle ele almalısınız.

Kahve falında babayı vurulmuş görmek rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine tabir olunur.

Kahve falında tabancayla vurularak ölmek zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, aldığı kararların kendisine menfaat ve kar getireceğine inanılır.

Kahve falında vurulmuş tavşan görmek isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, heyecan yaratacak olaylar yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla vurulan birini görmek yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında babasını vurulmuş görmek kişinin her zaman sosyal biri olacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına rivayet eder.

Kahve falında vurulmuş ceylan görmek vefat ya da ölümcül üzücü bir hastalık haberi alınacağına, aile büyükleri ile ve yakın çevre ile paylaşılacağına ve onlara ilan edileceğine işarettir.

Kahve falında vurulup ölmemek rakipler tarafından kötü durumlara düşürülmeye çalışılacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar getireceğine, dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına delalettir.

Kahve falında arkadaşını vurulurken görmek maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, fal sahibinin hayatında bolluğun, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir