AnaSayfa / Genel / Kahve falında vurulmuş birini görmek

Kahve falında vurulmuş birini görmek

Kahve falında vurulmuş birini görmek çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, yüksek tahsil yapacağına, sevgili ile ilişkinin daha da iyi olmasına, fal sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, içinde bulunduğu sıkıntılı durumlardan tamamen kurtulacağına, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, işlerin düzeleceğine, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına inanılır.

Kahve falında vurulmuş birini gördüyseniz:

  • Rekabeti sevdiğiniz herkes tarafından iyi biliniyor.

Kahve falında silahla vurulup yaralandığını görmek ancak daha sonra yaşanacak bazı tatsız olaylar ve karşılaşılacak kötü bir durumdan ötürü her şeyin farkına varacağına, sağlığının, huzurunun, ağız tadının, neşesinin ve keyfinin yerine geleceğine delalettir.

Kahve falında silahla vurulan görmek şansının her daim kendisinden yana gideceğine, büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına delalet eder.

Kahve falında vurulan birini görmek çok büyük ve çok mutlu olacağı bazı kararlar vereceğine ve mutlu bir yuvaya sahip olacağına, işlerinin daha da iyi olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin silahla vurularak öldüğünü görmek hak etmedikleri şekilde ağır suçlamalarda bulunacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vurulan bebek görmek özel hayatının da yolunda gideceğine, çok üzüldüğü ve sıkıntıya düştüğü durumların son bulacağına delalet eder.

Kahve falında vurulup ama ölmemek kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kaybedilen malların ya da paranın yakın zamanda tekrar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında vurulan görmek evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında silahla vurularak öldürülmek çok daha güçlü biri haline geleceğine, beklentilerine ulaşacağına, rahatını kaçıracak ve uykusuz geceler geçirmesine sebep olacak olaylar yaşayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir