AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan kurtçuk çıktığını görmek

Kahve falında vücudundan kurtçuk çıktığını görmek

Kahve falında vücudundan kurtçuk çıktığını görmek gayretlerinin ödüllendirileceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına, giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, kendisi için çok yardım etmiş ve hala yardım  eden birisine bir sürpriz yapılacağına ve bu sayede mutu edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine, yakın zaman içinde çok hayırlı olaylar ile karşılaşılacağına, müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, hem aile hayatında hem iş hayatında hayırlı olayların yaşanacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudundan kurtçuk çıktığını gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Kahve falında vücuttan kurt çıktığını görmek en sıkıntılı anında bile bir çıkış yolu bulacağına, kötü yola sapmaya, dinin emir ve buyruklarını unutmaya yorulmaktadır.

Kahve falında vücudundan kurtçuk çıktığını görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, çok kötü günler geçirileceğine inanılır.

Kahve falında vücudunda mantar çıktığını görmek uzakta yaşayan bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, sorunların büyük darbeler vuracağına, akrabalardan herhangi bir destek alınmayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudunda yaralar çıktığını görmek müfettiş, müdür ya da yönetici gibi mevkilerde görev alacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına yorulur.

Kahve falında vücuttan solucan çıktığını görmek kuyusunu kazmaya çalışan insanlardan uzak durması ve bu sıkıntıların ardından çok zengin olacağı bir döneme gireceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunda ben çıktığını görmek hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, mubah olan kavramlardan ve gerçeklerden uzaklaşacağına, Allah’ın helal kılmadığı işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudunda ur çıktığını görmek kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında vücutta yara çıktığını görmek yönetici vasıflı bazı kişilerin dikkatini çekeceğine, bu kişilerin destek vermesi ile yeni bir işe başlayacağına, parasal olarak çok iyi bir döneme girileceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir