AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan kir çıkarmak

Kahve falında vücudundan kir çıkarmak

Kahve falında vücudundan kir çıkarmak ağız tadının yerinde kalacağına, adının lekelemek için kurulmuş kumpaslardan kendini temize çıkaracağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına, hiç olmadığı kadar rahat bir döneme gireceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına tabir olunur.

Kahve falında vücudundan kir çıkarmak gördüyseniz:

  • Sizden fayda sağlamaya çalışan kişilere dikkat edin.

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak gönlünüzdeki boşluğu dolduracak biri çıkacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın alamet eder.

Kahve falında vücudundan kir çıkarmak ona verimli olacak girişimlerde bulunacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında vücuttan kir çıkarmak kendi başına ayakta durmakta zorluk çekmeyeceğine, böylelikle yüzünün güleceğine yorulur.

Kahve falında vücudunda kir görmek onlara doyasıya sarılacağına, çekilen sıkıntıların karşılığını en iyi şekilde alacak olan fal sahibinin dertsiz bir sürece gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudunun kirlendiğini görmek tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına, bazı kayıplar olabileceğine delalettir.

Kahve falında vücutta kir görmek dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına rivayet eder.

Kahve falında vücut kiri görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, üzerinde düşünülen bir çalışmanın büyük kazanç sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek sevdikleriyle arasının açılacağına, keyfinin ve moralinin bozulacağına ve zor günler geçireceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir