AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudundan iğne çıkarmak

Kahve falında vücudundan iğne çıkarmak

Kahve falında vücudundan iğne çıkarmak harcamaların yoğunlaşmasıyla kişinin borçlarının da fazlalaşacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine ve büyük bir sürpriz olacağına, moralinin bozulacağına ve hayal kırklığına düşeceğine, verimin kaçacağına, manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine, kırgınlıkların biteceğine, yeni adımlar atacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücudundan iğne çıkarmak gördüyseniz:

  • Kişisel değişiklikler yapmamanız durumunda fazlasıyla cazip görünen bazı teklifler anlamını yitebilir veya geri çekilebilir.

Kahve falında vücudunda iğne çıkarmak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, fal sahibi erkekse şansının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücudundan iğne çıkarmak güzel bir hayatı olacağına, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine tabir olunur.

Kahve falında vücuttan iğne çıkarmak ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, falı kapatan kişinin rahat ve güzel günlere kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücuda iğne batırmak iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına inanılır.

Kahve falında vücuduna iğne battığını görmek işindeki kısmetin ve şansın eskisi gibi yaver gitmeyeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında vücuduna iğne batırmak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına ve eline geçen bir miktar para ile de çok zor bir şekilde geçinebileceğine, kişinin sanatının çok beğenilmesi ile birlikte ününün artacağına yorulur.

Kahve falında vücudundan iğne çıktığını görmek ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, kapanmış şansının ve kısmetinin açılacağına işarettir.

Kahve falında vücudunda iğne görmek itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir