AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut kiri görmek

Kahve falında vücut kiri görmek

Kahve falında vücut kiri görmek hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, yaşamına renk, heyecan ve hareketlilik geleceğine, hayatının en güzel günlerini geçireceğine, gülmek suretiyle şifa bulacağına, amaçlarının ve hedeflerinin gerçekleşeceğine, kurtuluşu bulacağına, hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, gözyaşına ve kedere boğulacağına, çok büyük bir mutluluğa ereceğine, gireceği bir işte çok sevdiği bir kişi ile bir ortaklık kuracağına inanılır.

Kahve falında vücut kiri gördüyseniz:

  • Diğerlerinin zayıflıkları konusunda daha gerçekçi olunması gerekiyor olabilir.

Kahve falında vücudunda kir görmek maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına yorulur.

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak işlerinde istediği performansı yakalayamayacağına, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, şanssızlık ve kısmetsizlik yaşayacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücutta kir görmek onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük kazançlar sağlanılacağına ve yapılan işte ortaklığa kadar yükselineceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücut kiri görmek sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine delalet eder.

Kahve falında vücudunun kirlendiğini görmek onunla hayırlı şekilde devam edeceğine, kısa süre içinde işten çıkılacağına delalettir.

Kahve falında vücudundan kir çıkarmak türlü sebeplerle askıya alınmış olan bir projenin sonlandırılacağına, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına inanılır.

Kahve falında vücuttan kir çıkarmak yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir