AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunda kir görmek

Kahve falında vücudunda kir görmek

Kahve falında vücudunda kir görmek kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına, tembellikten sıyrılıp daha çalışkan biri olacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, zor günler geçireceğine ve çözümsüz kalacağına, kendisiyle daha fazla ilgilenmek suretiyle sosyal yaşantısını güçlendireceğine delalettir.

Kahve falında vücudunda kir gördüyseniz:

  • Yapılması gereken değişiklikleri yapabilmek veya alınması gereken kararları alabilmek için, daha fazla soru sormanız veya daha fazla bilgi toplamanız gerekiyor olabilir.

Kahve falında vücudundan kir çıktığını görmek maddi konuların çözüme kavuşacağına, insanlardan uzaklaşacağına, tabiri caizse ağız tadından olacağına, kötü ve tatsız olaylar yaşayacağına, üzüleceğine işarettir.

Kahve falında vücudunda kir görmek küslerin barışacağına, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, kinin ve düşmanlığın giderileceğine yorulur.

Kahve falında vücudunun kirlendiğini görmek hayır getirecek ve birçok soruna çözüm olacak bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kariyer sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında vücutta kir görmek zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, bir sebeple işlerin kötüye gideceğine ve yapılan çalışmalardan kazanan paranın heba olacağına işarettir.

Kahve falında vücuttan kir çıkarmak makama ve rızka sahip olacağına, yeni bir eve ve semte taşınılacağına işarettir.

Kahve falında vücudundan kir çıkarmak yalnız kalınacağına, ardından yeni bir iş bulunacağına, bu sayede aksiliklerin ve üzüntülerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hastalığın biteceğine delalettir.

Kahve falında vücut kiri görmek kurulan bir ortaklığın büyük kazançlara kapı açılacağına ve bol kahkahalı günler geçirileceğine, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudunda kir çıkarmak geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, maddi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir