AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut geliştirmek

Kahve falında vücut geliştirmek

Kahve falında vücut geliştirmek uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, çok mutlu bir yuva kurulacağına, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına, bunun kendisine büyük güç vereceğine, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, rahatın kaçacağına, iş dünyasında nam sahibi olunacağına, sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücut geliştirmek gördüyseniz:

  • Ertelemeler, rötarlar veya yanlış anlaşılmalar sıkıntı yaratabilir.

Kahve falında vücudunu tüylü görmek adının tüm dünyaya yayılacağına, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında vücut yalamak çareye ve çözüme ulaşacağına, bunları aşmak için büyük çaba sarf edeceğine ve bir süre bu meseleyle meşgul olacağına rivayet eder.

Kahve falında vücut çalışmak zorlukların ve tartışmaların aşılacağına, kısa süre önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında vücutta kırmızı benek görmek herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, bu sayede fal sahibinin rahat bir nefes alacağına, sorunların yakın bir zamanda çözüme ulaşacağına, büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında vücut kılı temizlemek aile hayatında yaşanan tatsız durumların sona ereceğine ve çok büyük bit huzur ve mutluluk duyulacağına, yeni heyecanlar ve yeni gönül ilişkileri yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında vücudu kıllı bayan görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, yapılan hataların büyük belalar getireceğine işaret eder.

Kahve falında ölünün vücudunu görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda kıl çekmek kendisini kıskanan ve işlerini kötüleyen kişileri yenilgiye uğratacağına, karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir