AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücut çalışmak

Kahve falında vücut çalışmak

Kahve falında vücut çalışmak iş hayatında da değişikliklerin kapıda olacağına, zor günlerin geride kalacağına ve endişelerin biteceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, sahip olunan mal varlıklarına yenilerinin ekleneceğine, kalabalık bir aileye sahip olunacağına, yapılan bir yardım sayesinde rahat bir nefes alan ve işlerini düzene sokan bir arkadaşın destek olacağına, zararlarını telafi edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere ulaşacağına, gerçekleştirdiği yatırımların meyvesini vereceğine inanılır.

Kahve falında vücut çalışmak gördüyseniz:

  • Yani yeni alanları araştırma cesaretiniz var.

Kahve falında vücut çalışmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücuda bal görmek büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına alamet eder.

Kahve falında vücuttan kurt çıkartmak zora girmiş bir işin düze çıkacağına, kısa süre içinde meydana gelen istenmeyen bir olayın mutlu bir şekilde sona ereceğine, eğlenceli zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücudun kıllandığını görmek kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında vücuduna krem sürmek aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların mutluluğa döneceğine, ancak bir türlü istenen şekilde bir çalışma gerçekleştirilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında kadın vücudunda kıl görmek çok güzel bir evlilik yapılacağına, sevdiklerinin hep yanında kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında vücudunda et beni görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, birçok açıdan sıkıntılarla dolu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında vücutta mantar görmek mutluluğa ve neşeye, ilerleyeceğine, kalkınacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir