AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücudunu silmek

Kahve falında vücudunu silmek

Kahve falında vücudunu silmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine ve bunların sonuçlarının kişinin tüm özel hayatına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, maddi olarak kolaylık içinde olacağına, arka arkaya hoşluklarla karşılaşacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine, huzur ve mutluluk verici şeyler yaşayacağına, olguların ya da durumların da tehlike olmaktan çıkacağına, mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine yorulur.

Kahve falında vücudunu silmek gördüyseniz:

  • İlgi alanınıza giren sektörlerdeki kişilere danışabilir veya bilişim piyasasındaki işlere göz atabilirsiniz.

Kahve falında vücudunu silmek sorunlu ve sıkıntılı bir şekilde ilerleyen bir projenin başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, üzüntülerin ve endişelerin kısa sürede çözüme kavuşturulacağına, huzurlu hissedileceğine işarettir.

Kahve falında cami silmek iş hayatı ve eğitim hayatı konularında çok güzel noktalara gelineceğine, kaçan fırsatların yeniden kazanılacağına, iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında beyaz araba silmek çok daha hayırlı ve güzel bir iş hayatına sahip olunacağına, sevdiği kişileri de yanına alacağına inanılır.

Kahve falında yazıyı silmek başkalarının başarılarını küçümseyen şekilde davranacağına, dost ve akrabalarla paylaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında göz makyajını silmek kişinin büyük heveslerle girdiği işlerinin başarısızlıkla sonuçlanacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine rivayet eder.

Kahve falında halıyı silmek hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine, yaşamın güzelliklerle dolacağına yorulur.

Kahve falında kapı önünü silmek şeref ve haysiyetin artacağına, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında bezle yer silmek ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir